Achtergrond informatie Rebalancing

 


Artikelen in de pers over Rebalancing


 

happinez-10-2016Rebalancing : Ruimte scheppen  (artikel in Happinez oktober 2016)

Met enige tegenzin ging Lisette Thooft naar een Rebalancer die haar was aanbevolen. Hij zou haar kunnen helpen zichzelf beter te leren kennen en te ontspannen tot in het diepst van haar ziel.  Ze werd zó geraakt door het effect, dat ze nu zelf de opleiding Rebalancing volgt.

Klik hier om het hele artikel te lezen


 

news_downBij de pijn blijven (artikel in Vakblad voor de natuurgeneeskundige mei/juni 2014)

Een citaat van de spirituele meester op de website van Rebalancing Nederland zegt: ‘Leer de techniek en vergeet het dan weer. As je diep aanraakt dan is negentig procent gedaan door de liefde en tien procent door de techniek’. Inderdaad is de rode draad in het gesprek dat het er niet zozeer om gaat wat je doet of bewerkstelligt, maar of het met aandacht gebeurt. Klik hier om het hele artikel te lezen


 

news_downHerstel van de innerlijke Balans (artikel in Green.2, mei 2009)

Wat gebeurt er als het beste van oosterse wijsheid en westerse technieken samenkomen? Dan ontstaat er iets nieuws! Rebalancing, een combinatie van aanraking en meditatie, is zo’n relatief nieuwe methode.

Klik hier om het hele artikel te lezen


 

news_downRebalancing® Je voelt meer dan je denkt (artikel in Massagezaken, 2008)

We denken, allemaal, meestal de hele dag door. Dat is normaal en dat hoeft ook niet te veranderen. Wat wel helpt is je te beseffen dat je denkt, dat maakt je meer bewust van jouw leven. Als je nu ook nog je besef brengt naar wat je ervaart, voelt, in je lichaam, ben je meestal al vitaler en levendiger en komt er meer van jou tevoorschijn. Lichaamswerk en massage nodigen je daarin uit.

Klik hier om het hele artikel te lezen


Wil je meer weten over de opleiding Rebalancing in Nederland, kijk dan hier

Nu ter kennismaking:

eerste Rebalancing sessie
van 86,-  voor maar

70,- EURO

Een client heeft het mooi verwoord:


“Vanaf mijn eerste aanraking met Rebalancing was ik overrompeld door de kracht van de eenvoud van deze benadering.

Door het ontvangen van open, aanwezige, niet-oordelende aandacht voor mijn binnenwereld, durfde ik te voelen wat er echt te voelen was en begon ik te zien wat er te zien viel.

Er ontspande iets in mij – ik hoefde het niet meer alleen uit te zoeken, Fer keek aandachtig en compassievol mee en wist me te vinden daar waar ik me verstopt had.”

Saar

Henry Dunantweg 40-a
(eerste verdieping)

Alphen aan den Rijn

   06 – 43120590