Stoelmassage

Ook heerlijk op het werk


“Fijn dat de stoelmassage over de kleding heen gegeven wordt. Daardoor is nu ook mijn leidinggevende om!”

PETRA


Stoelmassage

De stoelmassage, een massage uitgevoerd op een speciaal ontworpen stoel, wordt al jaren in Nederland gebruikt.  In mijn vorm van stoelmassage gebruik ik onder meer technieken die ik ook toepas tijdens een Rebalancing sessie op een massagetafel.

Deze vorm van massage wordt sinds een aantal jaren op de werkplek toegepast, om verschillende klachten van werknemers te voorkomen en/of te bestrijden. Het is een massagevorm speciaal voor mensen met weinig tijd, want de kleding kan worden aangehouden, er wordt geen gebruik gemaakt van massageolie en de massage duurt niet zo lang.

Gebieden als het hoofd, de nek, schouders, armen, handen, de rug en de heupen worden gemasseerd.  Door spanning, stress, verkeerde (werk)houding komen er vaak blokkades voor in deze gebieden. Door deze massage ontstaat er een betere doorstroming van bloed, lymfe en energie waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen beter verloopt. Dat maakt dat er meer ‘ruimte’ ontstaat waardoor je je weer energieker voelt.

De massage duurt ongeveer 15 tot  25 minuten en je kunt je kleren aanhouden tijdens de massage.

Het effect van Stoelmassage

stoelmassageEen stoelmassage zorgt ervoor dat de de spieren, die het meest te lijden hebben onder werkstress of een verkeerde houding, zich ontspannen. Hierdoor worden RSI en werkstress voorkomen.
Na de massage voel je je ontspannen en verfrist, dat komt doordat de bloedsomloop gestimuleerd wordt en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toeneemt.
De massage is een effectieve manier om ziekteverzuim door werkstress te voorkomen. Uit onderzoek is gebleken dat men zich na een aantal behandelingen fitter en energieker voelt en het ziekteverzuim door stressklachten aanzienlijk daalt.

Techniek

Het speciale aan deze massage is de massagestoel, die voor het geven van de stoelmassage is ontworpen. De stoel ondersteunt alle ledematen, zodat het lichaam zich helemaal kan ontspannen. Deze stoel is volledig inklapbaar en de massage kan daardoor op locatie worden gegeven. Vaak wordt deze vorm van massage dan ook gebruikt bij bedrijven.

De massage wordt door de kleding heen gegeven en er wordt geen massageolie gebruikt, waardoor je daarna weer makkelijk aan het werk kan.
De technieken die hierbij worden gebruikt zijn gebaseerd op Rebalancing.
Het is een korte, ontspannende en activerende massage en duurt ongeveer 15 tot 25 minuten.

De stoelmassage wordt gegeven in de praktijk in Alphen aan den Rijn.
Ook kunnen wij stoelmassage op het werk verzorgen. Neem s.v.p. contact met ons op als je hier meer over wilt weten.

De Massagestoel

massagestoelDe ergonomische massagestoel is speciaal voor deze massage ontworpen. De stoel heeft als voordeel dat het gehele lichaam wordt ondersteund, ook het hoofd, waardoor je je goed kunt ontspannen. Je hele lichaam ‘hangt’ als het ware in de stoel. Daarnaast heeft de massagestoel een opening voor je neus, je mond en je ogen. Daardoor kun je goed blijven ademen en kun je ook nog wat zien, en zul je je snel op je gemak voelen.

Voor stoelmassages op locatie kun je ons o.a. inhuren voor de volgende plaatsen:

Alphen aan den Rijn – Aarlanderveen – Benthuizen – Bergschenhoek – Berkel en Rodenrijs – Bleiswijk – Bodegraven – Boskoop – den Haag – Gouda – Hazerswoude – Hazerswoude-Dorp – Hazerswoude-Rijndijk – Hoofddorp – Koudekerk – Langeraar – Leiden – Leiderdorp – Leimuiden – Mijdrecht – Moordrecht – Nieuwkoop – Nieuwveen – Reeuwijk –  Ter Aar –  Uithoorn – Voorschoten – Waddinxveen – Woerden – Woubrugge – Zevenhoven – Zevenhuizen – Zevenkamp – Zoetermeer

Nu Stoelmassage

30 minuten
 voor maar

30,- EURO

Enkele reacties:


“Fijn dat de stoelmassage over de kleding heen gegeven wordt. Daardoor is nu ook mijn leidinggevende om!”

Petra


“Wat een heerlijke verwennerij! En wat fijn dat Fer regelmatig langskomt op mijn werk om me soepel te houden”

Mieke

Bij InnerCoaching kun je een keuze maken uit een van deze massages:

 

Holistische Massage

Holistische Massage

Hotstone Massage

hotstone massage

Stoel Massage

Fer Groot stoelmassage

Ontspannings Massage

Ontspanningsmassage

Henry Dunantweg 40-a
(eerste verdieping)

Alphen aan den Rijn

   06 – 43120590