Holistische Massage

Ontspanning voor lichaam én geest


“Echt heerlijk, Ik voel me weer herboren!”

EVA

Ja, ik wil een afspraak maken

Holistische Massage – Alphen aan den Rijn

Holistische Massage, waarom?

Rebalancing hoofd

>  Zorgt voor harmonie en balans tussen je lichaam en geest

>  Geeft je een intens diepe ontspanning

>  Geeft je meer zelfinzicht

>  Maakt je spieren, pezen en gewrichten soepeler

>  Verbetert je bloedsomloop

>  Stimuleert de afvoer van afvalstoffen

>  Is een fantastisch cadeau om te geven én om te ontvangen!

Voor een behandeling kun je terecht bij InnerCoaching, de praktijk van Fer Groot in Alphen aan den Rijn.

Holistische massage, wat is dat?

Holistisch komt van het woord Holos dat ‘heel’ betekent. Bij een holistische massage nemen we dan ook de hele mens als uitgangspunt. Als mens heb je niet alleen een lichaam maar je bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken dat je bent wie je bent.

Ervaar je spanningen, problemen of blokkades op één bepaald gebied dan zal dat zijn weerslag hebben op alle andere gebieden en dus ook op je lichaam. De balans tussen de delen onderling raakt verstoord en dit is vaak het begin van klachten of zelfs ziekten.

Je lichaam is in staat om gevoelens, gedachten en ervaringen vast te houden en op te slaan, maar kan deze ook weer los laten. Bij een holistische massage gebruiken we dat om inzicht te krijgen in jezelf. Het zijn signalen die je lichaam uitzendt om iets onder de aandacht te brengen wat opgemerkt en gevoeld wil worden. Het is iets wat aan je aandacht, je bewustzijn ontsnapt.

Door massage word je aangeraakt en aanraking is een goede manier om dichter bij jezelf te komen. Je krijgt een mogelijkheid om te voelen wat er bij je gebeurt.

Door te ervaren wat zich laat zien en daar met aandacht bij te blijven kun je contact maken met datgene wat de klacht je te vertellen heeft. Dit kan verheldering geven waardoor je dichter bij de basis, de oorzaak, van je klacht kan komen. Die ervaringen en inzichten kunnen je helpen om de balans in jezelf te herstellen.

Hoe ziet een massage eruit?

Van tevoren overleggen we over de gewenste massage en accenten hierin. Daarbij zal o.a. gebruik gemaakt worden van technieken uit de Rebalancing en de Cranio-Sacraal Therapie.

De Holistische massage  is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een lekkere massage-olie gebruikt wordt. Meestal wordt het gehele lichaam gemasseerd, maar een deelmassage van bijvoorbeeld alleen de rug en schouders of de benen is ook mogelijk. De massage duurt ongeveer 1 uur.

Nu ter kennismaking:

60 minuten massage
van € 60  voor maar

€ 45,-

holistische massage

Een client heeft het mooi verwoord:


“Vanaf mijn eerste aanraking met Rebalancing was ik overrompeld door de kracht van de eenvoud van deze benadering.

Door het ontvangen van open, aanwezige, niet-oordelende aandacht voor mijn binnenwereld, durfde ik te voelen wat er echt te voelen was en begon ik te zien wat er te zien viel.

Er ontspande iets in mij – ik hoefde het niet meer alleen uit te zoeken, Fer keek aandachtig en compassievol mee en wist me te vinden daar waar ik me verstopt had.”

Saar

Bij InnerCoaching kun je een keuze maken uit een van deze massages:

 

Holistische Massage

Hotstone Massage

Stoel Massage

Ontspannings Massage

Henry Dunantweg 40-a
(eerste verdieping)

Alphen aan den Rijn

   06 – 43120590