Rebalancing Weekend

Contact maken met je hart in je handen


 “Dit weekend biedt zoveel meer dan masseren alleen! De liefde van Kees Wagenaar en Fer Groot voor hun vak werkt aanstekelijk. Voedend, inspirerend,… top over heel de lijn!”

Mieke

Rebalancing weekend ‘Contact maken met je hart in je handen’

Heb je behoefte aan een moment van rust in je leven?

Ben je toe aan even stilte? Stilte om je heen, stilte in jezelf? Ben je op zoek naar een weekend helemaal voor jou?

Een weekend met meditatie en met voldoende tijd om in alle rust naar binnen te kijken? Maar ook met massage, met dans en andere oefeningen, zodat je kunt ervaren hoe je in contact met jezelf bent wanneer je contact met anderen maakt?

Waarin je uitgenodigd wordt om jezelf te ontdekken door zo nu en dan uit je comfort-zone te stappen?

Kom dan voelen en ontdekken wat er met jou en in jou gebeurt tijdens ons Rebalancing weekend. Het wordt een ervaringsgericht weekend waarin je oefent aanwezig te zijn met aandacht, vanuit je hart.

Opbouw van het weekend

meditatieHet programma bestaat uit diverse onderdelen.

We doen actieve, diepgaande meditaties, we doen oefeningen, soms in groepsverband, soms individueel of in tweetallen. Er wordt er gewerkt met adem, met lichaamswerk, met beweging en dans. Er zijn stiltemomenten, soms wordt er ook gekozen voor een stiltedag of een stiltewandeling. Er is genoeg tijd voor zelfonderzoek, voor ontspanning en is er ruimte om ervaringen te delen.

Daarnaast oefenen we in deze retraite met het geven en het ontvangen van diverse massages. Dit doen we vanuit de Rebalancing® visie.

Je oefent een basishouding waarbij je meer gaat invoelen. Waarbij je meer aanwezig gaat zijn met aandacht vanuit je hart, zonder te oordelen. Je leert ‘ja’ te zeggen tegen dat-wat-er-is, zodat er ruimte komt voor een enorme verdieping.

Rebalancing richt zich eerder op bewustwording dan op symptoombestrijding, zoals de meeste andere massagevormen doen. De basishouding van ‘ja’ zeggen tegen dat-wat-er-is geeft ruimte voor acceptatie. Rebalancing is daarmee een ontdekkingsreis in hoe je vrijer en zelfbewuster in het leven kunt staan. Het is gericht op ontspanning en ruimte. En hoe meer je de vrijheid en acceptatie in jezelf kunt ervaren, hoe meer je dat ook aan anderen kunt overbrengen.

Ervaring is niet nodig, want natuurlijk krijg je hierbij deskundige begeleiding.

massage-van-de-schouderAlle onderdelen van het Rebalancing weekend zijn er op gericht dat jij jezelf beter leert kennen. Je ontdekt jouw valkuilen, jouw grenzen. Je wordt uitgenodigd om jezelf te ontwikkelen buiten je comfort-zone. Daardoor ga je je vrijer en comfortabeler voelen.

De invulling van het definitieve programma gaat intuïtief en wordt steeds op de groep afgestemd.

We werken op open, liefdevolle manier, waarbij ook de humor zeker niet zal ontbreken. In deze retraite komen diepgang en ontspanning samen.

Het Rebalancing weekend begint op vrijdagavond en gaat door tot en met zondagmiddag. Je verblijft intern, waardoor je meer mogelijkheden hebt om je eigen proces te verdiepen.

Trainers

Het Rebalancing weekend wordt gegeven door Kees Wagenaar en Fer Groot.

Zij hebben elkaar leren kennen toen ze de beroepsopleiding tot Rebalancer volgden, die ze in 2001 hebben afgerond. Sinds die tijd geven ze geregeld samen diverse trainingen op het gebied van bewustwording en massage.

Alle twee hebben ze hun eigen praktijk, waar ze individuele sessies geven als Rebalancer.

 

Lokatie, tijd en kosten

Het weekend wordt gegeven van vrijdagavond rond 19.30 uur tot en met zondagmiddag rond 16.30 uur,  in de prachtig gelegen accommodatie Het Zonnehuis aan de Makkumervaart in Exmorra (Friesland).

Het weekend kost nu slechts 345 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief inschrijfgeld, overnachtingen en alle (vegetarische) maaltijden.

Het aantal deelnemers is 8 tot 14 personen.

Het eerstvolgende weekend is van 20  t’m 22 maart 2020   16 t’m 18 oktober 2020.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door je hieronder in te schrijven of door het telefonisch of per email doorgeven van je gegevens. Na betaling van het inschrijfgeld van € 100,- is je inschrijving definitief en ontvang je een bevestigingsbrief. Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL96 ABNA 0616 0701 79 t.n.v. Het Zonnehuis te Exmorra o.v.v. ‘Met je hart in je handen’. Geef ook aan of je gebruik wilt maken van de extra dag.

van  20 t’m 22 maart 2020

Wegens het Coronavirus verplaatsen we het weekend naar 16 t’m 18 oktober.

Incl. overnachtingen en alle maaltijden.

EUR. 345,- all-in

Enkele reacties:


 “Dit weekend biedt zoveel meer dan masseren alleen!

De liefde van Kees Wagenaar en Fer Groot voor hun vak werkt aanstekelijk.

Voedend, inspirerend, … top over heel de lijn!”

Pieter


 “Het weekend was fantastisch en ontspannen. Het was vooral loslaten, met veel humor en een traan.

Veel dans, meditatie en met heerlijke massagetechnieken.

De begeleiding van Fer Groot en Kees Wagenaar was super.”

Mieke

Henry Dunantweg 40-b

Alphen aan den Rijn

   06 – 43120590